Puiu Haşotti: PSD va avea de ales între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu

Senatorul PNL Puiu Haşotti consideră că, dintre cei doi candidaţi pentru şefia PSD, unul este nesemnificativ, astfel că, de fapt, social-democraţii vor avea de ales "între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu", transmite corespondentul MEDIAFAX.

398 afișări
Imaginea articolului Puiu Haşotti: PSD va avea de ales între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu

Puiu Haşotti: PSD va avea de ales între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu (Foto. Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Ce se întâmplă la Partidul Social Democrat seamănă un pic cu povestea aceea, cei patru apostoli au fost trei: Luca şi Matei. Acum cei patru candidaţi au fost doi sau rămân doi, dintre care unul este nesemnificativ, domnul senator Savu, care oricât de simpatic le-ar fi SRI-ul sau chiar predecesorul SRI-ului pentru colegii de la PSD nu l-ar vota pe domnul senator Savu, care a lucrat în SRI până în 1996 şi înainte de 1990", a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, Puiu Haşotti.

El a spus că, de fapt, PSD-ul are de ales "între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu" la alegerile pentru şefia partidului.

"Sau seamănă cu povestea aceea când Dumnezeu a făcut pe Adam, după aceea pe Eva şi a spus «Alege, Adame, femeia care îţi place». Aşa este şi cu PSD acum, care va avea de ales între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu, de fapt. Dar este treaba PSD-ului", a afirmat Haşotti.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a lansat, duminică, la Alexandria, candidatura la şefia PSD, cerând sprijinul organizaţiei Teleorman şi declarând că nu a fost uşor să ia această decizie, dar este un risc pe care şi-l asumă.

Liviu Dragnea a declarat că în acest moment este susţinut de 36 de organizaţii şi de cinci filiale de Sector, aşteptând însă sprijin şi din partea celorlalte organizaţii, cu excepţia celei de Prahova, care îl votează pe Daniel Savu.

Singurul contracandidat al lui Dragnea la alegerile din 11 octombrie este senatorul Daniel Savu, după retragerile lui Robert Negoiţă şi Șerban Nicolae.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici