Purtătorul de cuvânt al PNL, răspuns ironic pentru social-democraţi

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a răspuns ironic social-democraţilor, care au cerut conducerii PNL chemarea la discuţii a miniştrilor liberali care au restanţe referitoare la PNRR: „Au mai bifat o zi cu succes în căsuţa şi la numărul de comunicate de presă”.

558 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al PNL, răspuns ironic pentru social-democraţi

Purtătorul de cuvânt al PNL, răspuns ironic pentru social-democraţi

„Am primit o notă pierdută prin presă de colegii din PSD, adresată nouă, colegilor de coaliţie. Colegialitatea şi pragmatismul ne spun că discuţiile despre ce face Guvernul se poartă la Guvern. La fel, că cele din coaliţie se poartă în coaliţie. Dialogul prin comunicate de presă este o metodă mai nouă, observ, pe care a ales-o Partidul Social Democrat. În loc să ne caute unde ne găsesc de obicei şi unde le răspundem la telefon sau pe whatsapp cu drag.”, scrie pe Facebook Ionuţ Stroe.

El cere social-democraţilor să aibă încredere în guvernul din care fac parte.

„Reţin din comunicatul adresat nouă, celor din PNL, doar paragraful de final - în care ni se cere să renunţăm la <orgolii politice> în <conjunctura politică actuală>. Este partea cea mai relevantă şi îi încurajez puternic pe colegii de coaliţie să urmeze primii acest sfat. Le urez mai departe succes să atingă şi alte jaloane ale comunicării politice, unde au mai bifat o zi cu succes în căsuţa <poziţionare faţă de PNL> şi la numărul de comunicate de presă. Cât despre PNRR şi ţintele de acolo, să aibă puţină încredere în Guvernul României din care fac parte”, conchide Stroe.

Social-democraţii cer conducerii PNL chemarea urgentă la discuţii a miniştrilor liberali care înregistrează restanţe în privinţa îndeplinirii jaloanelor din PNRR la 31 martie 2022.

„PSD solicită conducerii PNL să-i cheme urgent la discuţii pe miniştrii liberali care înregistrează restanţe în privinţa îndeplinirii jaloanelor din PNRR la 31 martie 2022. În fruntea listei se află chiar Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene care are 5 jaloane în lucru, urmat de Ministerul Educaţiei, Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Ministerul Justiţiei, cu câte 3 jaloane aflate încă în lucru”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stroe,
psd,
pnrr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici