Quintus,Orban,Nicolăescu explică absenţa lui Antonescu de la lansarea candidaţilor USL în Sectorul 1

Liberalii Mircea Ionescu Quintus, Ludovic Orban şi Eugen Nicolăescu au explicat, sâmbătă, absenţa liderului PNL Crin Antonescu de la lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1, spunând că acesta nu se află în Bucureşti şi că nu a lipsit din rea voinţă.

434 afișări
Imaginea articolului Quintus,Orban,Nicolăescu explică absenţa lui Antonescu de la lansarea candidaţilor USL în Sectorul 1

Ludovic Orban (Imagine Arhiva: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, s-a arătat nemulţumit de criticile legate de faptul că lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 conducerea PNL nu ar fi fost reprezentată, făcându-se referire la absenţa preşedintelui partidului, Crin Antonescu.

Quintus a precizat că acolo unde merge el reprezintă PNL în întregimea lui.

"Din câte ştiu, nu e în Bucureşti, are alt program", a spus la rândul său Eugen Nicolăescu despre absenţa lui Crin Antonescu.

Ludovic Orban, unul dintre candidaţi, a apreciat că absenţa lui Antonescu nu este deliberată sau făcută din rea voinţă. "Nu mi se pare că e un amănunt demn de luat în seamă", a mai spus Ludovic Orban.

Lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 a avut drept slogan "La datorie pentru România", fiind prezenţi candidaţii Titus Corlăţean, Dan Tudorache, Vlad Nistor, Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban, Diana Tuşa, precum şi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, fostul şef al statului Emil Constantinescu, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, deputatul NL Eugen Nicolăescu, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici