Radu Berceanu, la poziţia a treia pe listele pentru CJ Dolj

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, se află pe locul trei pe buletinele de vot pentru preşedinţia consiliului judeţean, el fiind urmat pe locul patru de chestorul Senatului, liderul PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, şi actualul preşedinte al CJ, Ion Prioteasa (PSD).

25 afișări
Imaginea articolului Radu Berceanu, la poziţia a treia pe listele pentru CJ Dolj

Radu Berceanu, la poziţia a treia pe listele pentru CJ Dolj (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit judecătoriei Rodica Dobrin, candidaţii la preşedinţia CJ Dolj sunt poziţionaţi pe liste respectând ordinea partidelor pe care le reprezintă, aşa cum au fost trase la sorţi. Primele două locuri pe listele pentru şefia CJ dolj sunt ocupate de candidaţii PC şi PRM, respectiv Dragoş Cotarcea şi Costel Mitriţă.

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, candidatul acestei formaţiuni pentru şefia CJ, se află pe locul trei pe buletinele de vot, urmat fiind pe locul patru de chestorul Senatului, Mario Ovidiu Oprea (PNL). Actualul preşedinte al CJ Dolj, Ion Prioteasa, candidatul PSD pentru un nou mandat, se află pe locul cinci pe buletinele de vot.

Pe locul şase pe listele pentru CJ Dolj se află candidatul Partidul României Europene, Ion Ştefan Simion, urmat pe locul şapte de candidatul PSD Constantin Titel Petrescu (PSD-CTP), Constantin Dilly Şerbănoiu, pe locul opt Dan Doruleţ Rotariu (Partidul Alianţa Socialistă), pe locul nouă Victor Odolbaşa, (PNG-CD), pe locul zece Cornel Boiangiu (Forţa Civică), pe locul 11 Gabriel Ionescu (PNŢCD), pe locul 12 Doru Vladu (Partidul Verde), ultimul loc pe liste fiind ocupat de Claudiu Cucu (Uniunea Populară Social-Creştină).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici