Radu Mazăre este singurul candidat la şefia PSD Constanţa

Radu Mazăre este singurul candidat la şefia organizaţiei judeţene PSD Constanţa la alegerile care vor avea loc marţi şi la care este aşteptat şi liderul social-democraţilor, Victor Ponta.

94 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre este singurul candidat la şefia PSD Constanţa

Radu Mazăre este singurul candidat la şefia PSD Constanţa (Imagine: BP al PSD)

"M-a rugat Victor (preşedintele PSD, Victor Ponta - n.r.), m-a întrebat când putem să facem conferinţa, am încercat să ne suprapunem ca program. A spus că vrea să vină la Constanţa, cred că e şi spre binele lui că se mândreşte cu organizaţia din Constanţa", a declarat, luni, Mazăre.

El susţine că este liber să candideze oricine la şefia organizaţiei judeţene, iar faptul că nu a făcut-o nimeni înseamnă că este în continuare un lider puternic.

"Atât timp cât liderul este puternic, este încă în vână, are ceva de spus şi atât timp cât toată organizaţia este structurată după acest lider, e normal să se întâmple aşa ceva. Şi o simţiţi şi dumneavoastră, eu încă sunt un lider cu forţă, poate să candideze oricine, eu şi aşa nu sunt mort după funcţii", a mai spus liderul PSD Constanţa.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea sa politică în fruntea social-democraţilor constănţeni, Mazăre a spus că este "extraordinar de mulţumit".

Radu Mazăre este preşedintele PSD Constanţa din anul 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici