Radu Mazăre va decide în Brazilia dacă va candida la şefia PSD

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, vineri, că se va gândi în Brazilia dacă va candida la preşedinţia partidului, urmând să ia o decizie în acest sens cu numai câteva zile înainte de congres.

17 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre va decide în Brazilia dacă va candida la şefia PSD

Radu Mazăre va decide în Brazilia dacă va candida la şefia PSD (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Nu au putut să mute cei din Brazilia carnavalul având în vedere că este Congresul PSD. Este timp să-mi depun candidatura. Chestiunile tehnice nu le-am discutat, o să-mi las toate actele şi dacă mă hotărăsc dau un telefon şi le depun", a afirmat Mazăre, vineri, după şedinţa de Consiliu Local.

Întrebat pe cine ar vedea la şefia PSD, Mazăre a răspuns că el ar fi o soluţie bună.

"Pe mine mă văd, dar nu m-am hotărât încă dacă o să candidez sau nu. În Brazilia voi avea timp să mă gândesc", a menţionat liderul PSD Constanţa.

El a mai spus că nu a fost atras de discursurile principalilor lideri PSD de la Consiliul Naţional, iar acestea l-au plictisit.

"Dacă m-am plictisit înseamnă că nu m-a convins niciunul", a spus Mazăre.

El urmează să participe, săptămâna viitoare, împreună cu fiul său, la Carnavalul de la Sao Paolo, fiind invitat al Şcolii de samba Vai-Vai, care a susţinut spectacole anul trecut în staţiunea Mamaia.

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, declara, luni, că nu exclude varianta de a-şi anunţa candidatura pentru acest post, afirmând că este nevoie de "un lider cu sânge".

Mazăre a declarat, joi, înaintea CN al PSD, că nu s-a decis încă dacă va candida la şefia partidului, anunţând că se va şti acest lucru atunci când va apărea la tribună îmbrăcat militar cu beretă roşie şi va avea în spatele său patru soldaţi, bărbaţi sau femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici