Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei: Grindeanu e o surpriză neaşteptată

Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul Cioloş, Raluca Prună, a declarat, joi, că Sorin Grindeanu este "o surpriză neaşteptată", afirmând că actualul premier a avut "o poziţie morală" când a condiţionat demisia sa de cea a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

4016 afișări
Imaginea articolului Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei: Grindeanu e o surpriză neaşteptată

Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei: Grindeanu e o surpriza neaşteptată

”Sorin Grindeanu e o surpriza neaşteptată.(...) Condiţia demisionez dacă demisionează şi Dragnea mi se pare o poziţie morala. Eşecul anunţat al acestui guvern li se poate imputa în egală măsură, unuia ca papuşar şef al minciunii electorale cu promisiuni deşanţate, celuilalt ca păpuşa care a acceptat să joace rolul dirijor de faţadă cu un casting făcut de păpuşar”, a declarat fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, pe Facebook.

Totodată, Raluca Prună i-a criticat pe Liviu Dragnea şi pe Darius Vâlcov, spunând că ”predatorii şefi ai acestor ultime zile în PSD, Dragnea, Valcov, vin de la PDL. Un partid cu care mulţi au votat cândva pentru că nu se putea vota PSD. Un partid care a câştigat ceva alegeri cu o platforma anti-corupţie. Şi unul şi altul cu dosare penale, amândoi mânaţi exclusiv de măsuri de capturare a statului, care să îi salveze cu orice preţ.”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici