Raluca Turcan, aleasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sibiu

Raluca Turcan a fost aleasă, vineri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sibiu, cu 369 de voturi "pentru", în timp ce contracandidatul său, Cristian Bicher, a obţinut 107 voturi.

278 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, aleasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sibiu

Raluca Turcan, aleasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sibiu

Reprezentanţi ai PDL din judeţul Sibiu s-au reunit, vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Sibiu, pentru a participa la lucrările Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Sibiu, în cadrul căruia a fost ales noul preşedinte al organizaţiei.

Fostul preşedinte al filialei, senatorul Ion Ariton, şi-a încheiat mandatul şi nu a candidat pentru un nou mandat. Lucrările şedinţei au fost conduse de către vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu.

Pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sibiu şi-au depus candidaturile Raluca Turcan, deputat de Sibiu aflat la al treilea mandat şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional şi Cristian Bicher, fost preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Sibiu.

În urma exprimării voturilor delegaţilor participanţi la lucrările Consiliului, Raluca Turcan a fost declarată câştigătoare, după ce a obţinut 369 de voturi "pentru", în timp ce Cristian Bicher a avut 107 voturi.

Potrivit reprezentanţilor PDL Sibiu, zece dintre voturile exprimate au fost anulate.

Raluca Turcan le-a mulţumit tuturor celor care au votat-o şi a promis să facă "ce este mai bine" pentru PDL Sibiu, astfel încât organizaţia să devină "vocală" şi "puternică".

În cadrul şedinţei, reprezentanţii PDL Sibiu au ales şi celelalte structuri de conducere la nivel judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici