Raluca Turcan: "Avocatului Poporului, avocatul lui Liviu Dragnea. PNL speră ca la CCR speţa să judece corect"

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, joi că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, se comportă ca şi cum ar fi avocatul PSD şi al lui Liviu Dragnea, afirmând că Ciorbea a refuzat să conteste la CCR ordonanţa 55/2015 care a legiferat traseismul politic în rândul aleşilor locali.

312 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: "Avocatului Poporului, avocatul lui Liviu Dragnea. PNL speră ca la CCR speţa să judece corect"

Raluca Turcan: "Avocatului Poporului, avocatul lui Liviu Dragnea. PNL speră ca la CCR speţa să judece corect" (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

"PNL întreabă ce stat este acela în care avocatul poporului sesizeaza CCR în favoarea unui preşedinte de partid condamnat penal definitiv. Din nefericire, avocatul poporului, domnul Victor Ciorbea, se comportă ca avocatul PSD al lui Liviu Dragnea şi în niciun caz ca o instituţie care se numeşte avocatul Poporului", a declarat preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

Raluca Turcan a reamintit că Victor Ciorbea a refuzat să conteste la CCR ordonanţa care a legiferat traseismul politic în rândul aleşilor locali.

"Să ne aducem aminte Ordonanţa 55 care permitea primarilor pentru o scurtă perioadă să migreze de la un partid la altul, când dl Victor Ciorbea a refuzat cu obstinaţie să sesizeze CCR pentru a încerca să blocheze punerea în paranteză a democraţiei în interes politic al PSD Acceaşi obedienţă faţă de PSD", a mai spus Turcan.

Liderul PNL a mai spus că liberalii speră ca această speţă să fie judecată corect.

"PNL speră ca aceasta speţă la CCR să se facă în mod corect şi să se ţină cont de jurisprudenţa pe acest subiect", a spus Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici