Raluca Turcan, intervine în scandalul dintre Florin Cîţu şi Vlad Voiculescu: Coaliţia să-şi pună picioarele în apă rece

  • Raluca Turcan, a declarat luni, că schimbul de replici dintre premierul Florin Cîţu şi fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este dăunător.
  • Turcan spune că premierul trebuie să fie respectat.
  • Coaliţia de givernare se va întâlni astăzi, pentru prima dată de la demiterea lui Vlad Voiculescu.
539 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, intervine în scandalul dintre Florin Cîţu şi Vlad Voiculescu: Coaliţia să-şi pună picioarele în apă rece

Raluca Turcan, intervine în scandalul dintre Florin Cîţu şi Vlad Voiculescu: Coaliţia să-şi pună picioarele în apă rece

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat luni, că schimbul de replici dintre premierul Florin Cîţu şi fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este dăunător. Ea mai spune că premierul trebuie să fie respectat.
 
"Cât avem un premier, el trebuie respectat.
 
Coaliţia să-şi pună picioarele în apă rece, să prezentăm în spaţiul public rezultatele pe care miniştrii le au. Oamenii aşteaptă responsabilitate, seriozitate şi determinare de a aduce la bun sfârşit programul de guvernare.
 
Acest ping-pong de declaraţii de la un fost ministru către un premier în funcţie dăunează foarte grav, nu neapărat persoanelor, ci celor care privesc spre această coaliţie care are o treabă de făcut", a declarat Raluca Turcan înaintea şedinţei Biroului Executiv al PNL.
 
Astăzi, coaliţia de guvernare, va avea prima şedinţă după ce Vlad Voiclescu a fost demis de Florin Cîţu. 
 
În acest context, Dan Barna a anunţat că premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR-PLUS şi a cerut înlocuirea acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici