Raluca Turcan şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

Deputatul Raluca Turcan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL, considerând că partidul are nevoie de "mobilizarea tuturor energiilor pentru a se bate cu USL, dar mai ales pentru un mesaj convingător".

343 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Turcan a precizat că a transmis colegilor de partid un mesaj în care arată că PDL are oameni foarte buni şi există "potenţialul de relansare" a partidului.

"Potenţialul de relansare există, avem oameni foarte buni. Iar 50% dintre cetăţenii care nu au ieşit la vot în locale văd cum PSD distruge credibilitatea României, aşa cum nici duşmanii ţării nu ar îndrăzni să o facă", a arătat Raluca Tucan în mesajul său adresat democrat-liberalilor.

În opinia lui Turcan, PDL poate reveni electoral cu o strategie bazată pe stabilitate, organizare şi comunicare eficientă, iar partidul poate recupera electoratul de dreapta nehotărât.

"Putem astfel până la alegerile din toamnă să acţionăm ca o forţă de opoziţie puternică, activă, care dovedeşte românilor că USL este duşmanul statului de drept, că nu are niciun plan economic şi că nu oferă nicio soluţie", a adăugat Raluca Turcan.

Ea a mai spus că este mândră de faptul că este membră a PDL şi "poate pune umărul alături de echipa PDL" pentru ca partidul să câştige şi "să redevină credibil, corect şi puternic".

Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie într-o şedinţă a Convenţiei Naţionale Extraordinare, în care îşi vor alege noul preşedinte al PDL şi noua conducere a partidului, după ce BPN şi preşedintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obţinute de PDL în alegerile locale.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL există un singur candidat şi anume Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici