Rareş Bogdan, atac dur la ANRE: Cer revocarea întregului Consiliului de conducere al ANRE

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituţia a transmis că ordonanţa de plafonare a preţurilor poate scoate de pe piaţă unii furnizori de energie: ”Subminează statul român, domnul Chiriţă (preşedintele ANRE - n.r.) se joacă cu focul”.

760 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, atac dur la ANRE: Cer revocarea întregului Consiliului de conducere al ANRE

Rareş Bogdan, atac dur la ANRE: Cer revocarea întregului Consiliului de conducere al ANRE

„Subminează statul român şi loveşte în credibilitatea prim-ministrului şi a coaliţiei de guvernare. Necesită o reacţie rapidă atât din partea PNL, cât şi a celor di PSD şi UDMR, cu o discuţuie extrem de clară dacă să ducă până la revocarea întregului Consiliu. Duminică după-amiaza sau luni solicit, în calitate de prim-vicepreşedinte al partidului de guvernământ, o întrunire de urgenţă a coaliţiei şi punerea pe ordinea de zi de săptămâna viitoare, de către Parlamentul României, a revocării întregului Consiliul de Conducere al ANRE”, a spus la Digi24 Rareş Bogdan.

El precizează că nu este imposibilă revocarea Consiliului ANRE, iar în Spania, cu o situaţie precedentă, ANRE a fost desfiinţat şi reînfiinţat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici