Rareş Bogdan: azi nu am fost la DNA

Liberalul Rareş Bogdan a dezminţit informaţiile potrivit cărora joi a fost audiat la DNA într-un dosar de corupţie. Azi nu am fost la DNA, nu am nicio calitate în dosarele despre care s-a vorbit în ultima perioadă, a mai spus Bogdan.

141 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: azi nu am fost la DNA

Declaraţiile au fost făcute joi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL.

„Nu, azi nu am fost la DNA”, a dezminţit Rareş Bogdan informaţiile potrivit cărora joi dimineaţă a fost audiat într-un dosar.

Rareş Bogdan susţine că nu are nicio calitate în dosarele de corupţie despre care s-a vorbit în ultima perioadă, inclusiv în dosarul Mită la Otopeni.

„Singura legătură este că zbor de pe aeroportul Otopeni”, a spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a mai spus că nici în dosarul ROMAR nu are legătură cu numirea unor persoane în conducerea comaniei.

„Am fost întrebat şi am răspuns cât se poate de sincer, nu am nicio legătură cu numirea domnului Ţuţu”, a precizat Bogdan.

Liberalul a mai dezvăluit că în următoarele zile se va afla în SUA. Dacă nu răspund la telefon, să nu credeţi că m-au arestat, a spus Rareş Bogdan la finalul conferinţei de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici