Rareş Bogdan, către Carmen Avram: Vei avea aliaţi euroaleşii PNL/ Cei doi au obiective comune la Bruxelles: Vom demasca marionetele

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a primit susţinerea lui Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, legat de mandatul din cadrul Comisiei Agri, spunând că aliaţi îi vor fi cei doi euroaleşi PNL din comisie. Totodată, cei doi par că şi-au dat mâna la Bruxelles, chiar dacă reprezintă PSD, respectiv PNL, spunând că vor demasca marionetele puse în poziţii importante, care reprezintă interesele altor state, nu ale României.

7551 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, către Carmen Avram: Vei avea aliaţi euroaleşii PNL/ Cei doi au obiective comune la Bruxelles: Vom demasca marionetele

Rareş Bogdan, către Carmen Avram: Vei avea aliaţi euroaleşii PNL/ Criticile aduse lui Cioloş

„Am ales Comisia Agri, unde din câte se pare am şanse de 99% să fiu membru plin. Vor fi redeschise nişte dosare care vor trebui renegociate, foarte importante pentru noi, inclusiv legat de subvenţie, unde Franţa vrea să ne lase fără subvenţii la ferme mai mari de 500 de hectare. Şi aici va fi o bătălie grea. Din păcate, aflu că domnul Ciolos îşi doreşte foarte mult această comisie şi chiar vrea să o prezideze. Având în vedere trecutul lui de comisar, când a negociat foarte prost cu România, cred că voi avea de dus o bătălie foarte grea. Va fi prima dată când voi fi în această situaţie de a negocia pentru ţara mea şi voi păstra în minte România şi chipul fermierilor pe care i-am întâlnit în campania electorală. Îmi doresc să mişcăm lucrurile pentru România”, a spus Carmen Avram, europarlamentar, la Antena 3.

„Nimeni de la Bruxelles nu negociază pentru Europa, ci pentru propria ţară. m văzut cum negociază pentru propria ţară. Noi trebuie să ţinem minte cî suntem aici să ajutpm România şi prin ea întreaga Europa", a mai spus Carmen Avram.

Invitat în cadrul emisiunii de la Antena 3, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan i-a arătat susţinere lui Carmen Avram.

"Va avea aliaţi în rândul celor doi europarlamentari PNL din grupul PPE care vor face parte din comisie. Pe unul îl cunoaşte- dl. Motreanu, a fost şi ministrul Agriculturii, şi celălalt este Daniel Buda, care are mare experienţă în PE. Ambii vor fi acolo, unul va fi vicepreşedinte", a spus Rareş Bogdan.

Totodată, liberalul a vorbit critic despre politica lui Macron şi implicit Dacian Cioloş.

"Mă bucur că a atins subiectul Franţa, pentru că Macron reuşeşte cu 21 de europarlamentari să întoarcă Europa cu susul în jos şi să impună cu ajutorul lui Dacian Cioloş şi al celor din USR-PLUS să impună o nouă politică. Unul dintre proiectele lui Macron este extrem de periculos pentru România. Este legat de o nouă politică agricolă care îl va afecta direct pe fermierul român şi va afecta fondurile de coeziune, pentru că vrea tăierea fondurilor de coeziune. Lucrul acesta va lovi direct în România dacă el îşi va impune punctul de vedere", a mai spus Rareş Bogdan.

Carmen Avram (PSD) şi R.Bogdan (PNL), obiective comune la Bruxelles: Vom demasca marionetele

Carmen Avram şi Rareş Bogdan, doi foşti jurnalişti, par că şi-au dat mâna la Bruxelles din poziţiile din euroaleşi, chiar dacă reprezintă PSD, respectiv PNL, spunând că vor demasca marionetele puse în poziţii importante, care reprezintă interesele altor state, nu ale României.

„Aceste măsuri duble vor rămâne în continuare, atâta vreme cât preşedintele României nu se implică direct. Iată, bulgarii, de exemplu, au negociat foarte dur susţinerea lor faţă de preşedinţii Parlamentului European şi a celorlalte instituţii, spunând <<ne daţi Schengen, vă susţine>>. România, nu. Există state care negociază ferm şi care reuşesc să obţină un tratament, nu egal, dar mai egal decât tratamentul care ne este aplicat nouă. Noi am suferim din cauza acestui dublu standard şi la nivel de alimente, dar şi la nivel de limbaj. Au fost nişte interese îngrozitoare, nici măcar naţionale, ci personale, ale unor indivizi, nici măcar naţionale, ci mai degrabă personale”, a precizat Carmen Avram, la Antena 3.

Rareş Bogdan, prezent la aceeaşi emisiune, a afirmat că euroaleşii români trebuie să fie uniţi, deşi crede că unii urmăresc interesele unor mari puteri.

"Dacă în ţară ne-am războit, aici pe coridoare stăm de vorbă şi indiferent de interesele din ţară, aici trebuie să susţinem interesul României. Vreau pe subvenţia pe agricultură să văd ce vor spune unii, pe ideea pactului de utilitate. Unii dintre români, mă refer. Pentru că mi se pare că unii se uită mai mult la interesele unora dintre cele două mari state şi nu la interesul lor. Noi suntem foşti jurnalişti, vom demasca", a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.

"Pe holuri se vorbeşte despre marionete puse în poziţii importante, pentru a duce politica unui alt stat. În ţară trebuie demascati, trebuie să duci mai departe politica ţării ăleia, nu a celei care te mângâie pe cap", a completat Carmen Avram.

Taguri:
ue,
pnl,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici