Rareş Bogdan denunţă sancţiunile ipocrite în plenul Parlamentului European

  • Rareş Bogdan a declarat în plenul Parlamentului European că orice sancţiune luată cu jumătate de măsură nu-şi atinge scopul.
  • "Mai puţină ipocrizie şi mai multă acţiune ar fi de dorit" a mai spus europarlamentarul PNL.
  • Rareş Bogdan propune înfiinţarea unui task-force în colaborare cu NATO
6674 afișări

Rareş Bogdan denunţă ipocrizia europenilor, care lasă portiţe de scăpare lui Putin, în ceea ce priveşte sancţiunile. Declaraţia a venit în plenul Parlamentului European, unde Ursula vond de Leyen şi Charles Michel au prezentat efectele celor 4 pachete de sanţiuni impuse de UE, până acum, asupra economiei Rusiei.

"În fiecare oră mor copii, se destramă familii, se mutilează sufletul unei naţiuni. Un copil pe minut părărseşte Ucraine. Este limpede că vremea compromisului a trecut şi orice sanţiune, luată cu jumătate de măsură, nu-şi atinge scopul. Cred că mai puţină ipocrizie şi mai multă acţiune ar fi de dorit. Anunţăm sancţiuni, dar lăsăm, încă, bănci ruseşti funcţionale în reţeaua SWIFT şi Target 2, cinci bănci ruseşti şi plătim 300 de milioane de euro pe zi gaz rusesc şi petrol. Cu alte cuvinte, alimentăm conturile Rusiei lui Putin cu 9 miliarde euro lunar" a declarat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan propune înfinţarea unui task-force al informaţiei alături de NATO care să deschidă calea prin care adevărul poate ajunge la cetăţenii ruşi. 

"Acest anticrist a restricţionat accesul la adevăr. L-a arestat, însă, asta nu trebuie să ne demobilizeze. Propun un task-force în parteneriat cu NATO, pentru a găsi calea adevărului pentru cetăţenii ruşi. Iar acest task-force al informaţiei  nu trebuie să cunoască cuvântul imposibil" a ad[ugat europarlamentarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici