Rareş Bogdan, nemulţumit de comunicarea slabă a miniştrilor: Ar trebui să faceţi rugăciuni în sănătatea lui Ludovic Orban

Prim-vicepreşedintele PNL , Rareş Bogdan, le-a transmis miniştrilor PNL, duminică, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, că ar trebuie să facă rugăciuni zilnic în sănătatea premierului Ludovic Orban. El i-a criticat pe miniştri pentru comunicarea slabă şi a spus că pot crea probleme partidului.

729 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, nemulţumit de comunicarea slabă a miniştrilor: Ar trebui să faceţi rugăciuni în sănătatea lui Ludovic Orban

Rareş Bogdan atacă miniştrii: Ar trebui să faceţi rugăciuni în sănătatea lui Ludovic Orban

„Mă gândeam zile trecute împreună cu câţiva prieteni dragi şi de asta vreau unora dintre dumneavoastră să vă spun să faceţi rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban şi vă spun de ce. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceţi parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susţinut să intru în PNL şi să, plec din presa, pentru că daca aş fi rămas în presa nu stiu cum aţi fi scos cămaşă şi cât de bine v-aţi fi simţit după câteva emisiuni făcute de mine. Şi trei: să-i mai mulţumiţi o data lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic, comunica de multe ori şi pentru dumneavoastră”, a spus eurodeputatul PNL Rareş Bogdan.

El i-a sfătuit pe miniştri să comunice mai mult, pentru a nu crea probleme partidului.

„Învăţaţi din ceea ce face Ludovic Orban şi înţelegeţi că comunicarea este singura armă şi singura şansă. Dacă nu comunicaţi, creaţi o problemă PNL, nu doar dumneavoastră şi premierului. Bucuraţi-vă că aveţi paratrăsnetul şi omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră refuzaţi comunicarea”, a completat el.

Rareş Bogdan a mai spus că fără primari, deputaţi, europarlamentari şi liderii partidului, miniştrii nu reprezintă foarte mult.

„Pemierul României v-a ales şi a făcut-o foarte bine, trebuie să înţelegeţi că nu sunteţi singuri acolo şi că fară primarii, deputaţii, europarlamentarii şi liderii partidului nu reprezentaţi foarte mult. Legătură cu ei este obligatorie şi sper din tot sufletul să înţelegeţi că trebuie să fiţi un ajutor în campaniile anului 2020 şi nu să trebuiască unii dintre ei să dea explicaţii pentru ceea ce faceţi dumneavoastră”, a argumentat el.

Consiliul Naţional al PNL a avut loc duminică, la Palatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici