Rareş Bogdan: Nu are ce să caute Dăncilă la dezbatere. Staff-ul PSD încearcă să o victimizeze

Rareş Bogdan a declarat că Viorica Dăncilă nu are ce să caute la dezbaterea de marţi a preşedintelui Klaus Iohannis. Eurodeputatul PNL a precizat că şeful statului nu are ce să dialogheze cu prezidenţiabilul PSD, iar social-democraţii încearcă să o victimizeze pe Dăncilă.

2756 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: Nu are ce să caute Dăncilă la dezbatere. Staff-ul PSD încearcă să o victimizeze

Rareş Bogdan: Nu are ce să caute Dăncilă la dezbatere. Staff-ul PSD încearcă să o victimizeze

Noi am fost extrem de clari. Văd că staff-ul de campanie al doamnei Dăncilă, neavând ce să prezinte din partea doamnei Dăncilă, se agaţă cu disperare şi încearcă să o victimizeze pe doamna Dăncilă pe aceasă chestiune. Preşedintele României nu are ce să dialogheze cu această doamnă, reprezentanta unui partid care a lovit la temelia statului. Nu are ce să caute doamna Dăncilă, dacă dezbaterea este cu jurnalişti, analişti, comentatori pe care la această oră nu îi ştie nimeni exact. Vor fi şase sau opt, cinci, încă nici numărul nu este stabilit”, a afirmat Rareş Bogdan, sâmbătă la Antena 3, întrebat dacă poate participa să Viorica Dăncilă la dezbaterea de marţi, dacă ar vrea să participe.

Întrebat dacă este adevărat că dezbaterea va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară, cum a anunţat SNSPA, europarlamentarul PNL a răspuns: „E un comunicat dat de SNSPA. Noi am convenit extrem de clar că nu vom da detalii despre locul de desfăşurare până nu s-a convenit cu toată lumea. În momentul acesta, dacă cei la SNSPA au dat un comunicat oficial şi domniile lor vorbesc despre această locaţie, sigur, noi ce mai putem spune decât că mergem pe comunicatul celor de la SNSPA”.

Acesta a adăugat că PNL a analizat în total patru locuri în care să se desfăşoare dezbaterea de marţi.

Dacă cei de la SNSPA aşa spun, înseamnă că vom merge acolo. Noi studiam patru locaţii pentru această dezbatere, toate reprezentative pentru o dezbatere la un asemenea nivel, toate reprezentative pentru centrul universitar Bucureşti şi pentru ceea ce înseamnă România educată şi România care a mers înainte pe baza creierelor sale şi a oamenilor vizionari, ieşiţi de pe băncile şcolilor româneşti”, a conchis Rareş Bogdan.

Valeriu Steriu a declarat, întrebat dacă ar trebui ca Viorica Dăncilă să meargă la dezbaterea anunţată marţi de Klaus Iohannis, că social-democraţii şi-ar dori foarte mult acest lucru. Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că, dacă dorea Iohannis, discuţia putea să aibă loc şi în limba germană.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui dezbaterea de marţi a preşedintelui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PSD, că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici