Rareş Bogdan: PNL este un partid cu blazon, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale

  • PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale, spune prim-vicepreşedintele formaţiunii Rareş Bogdan.
  • El afirmă că, la alegerile locale, PNL şi PSD vor avea peste 90% din comunele şi din oraşele României.
134 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: PNL este un partid cu blazon, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale

Rareş Bogdan: PNL este un partid cu blazon, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale

„Eu nu pot să obliga pe nimeni, partidul poate să facă o propunere, dar de obligat nu putem să îl obligăm. În schimb, preşedintele va ţine cont, aşa cum vă spunea (...) de opţiunea partidului. Pot să vă spun un singur lucru, PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale”, spune Rareş Bogdan.

El afirmă că toate scenariile vor fi discutate după data de 10 iunie, când vor fi anunţate rezultatele la alegerile europarlamentare şi locale.

„Vă asigur că la locale, cu ajutorul bunului D-zeu şi al raţionalităţii românilor, vom avea peste 90% din comunele şi din oraşele României din partea PNL sau PSD, respectiv peste 95%”, încheie Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici