Rareş Bogdan: Un abuz înfiorător al procurorului de caz. E inadmisibil să legi numele meu de Iohannis

Rareş Bogdan, al cărui nume este menţionat, în interceptări, de Marian Vanghelie ca om de legătură cu preşedintele Iohannis, susţine că este un abuz înfiorator al procurorului de caz şi că nu are nicio legătură de niciun fel cu Vanghelie, fiind în relaţii cu acesta ca şi cu mulţi alţi politicieni.

3211 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: Un abuz înfiorător al procurorului de caz. E inadmisibil să legi numele meu de Iohannis

Rareş Bogdan:Un abuz înfiorător al procurorului de caz, e inadmisibil să legi numele meu de Iohannis

El solicită să fie audiat la DNA de către procurorul de caz, pentru a-l privi în ochi, şi precizează că vrea să dea în judecată atât pe acest procuror, cât şi pe DNA, pentru defăimare.

"Nu e normal ce au făcut, mi se pare inadmisibil să introduci numele preşedintelui, numele meu pe o chestiune...Vanghelie putea să zică orice, că intervine la Obama, la şeful CIA, la Merkel, la Putin. Nu e normal să fiu băgat în rahatul ăsta, este o aberaţie, nu aveam ce să caut în acest referat", a afirmat jurnalistul Rareş Bogdan, la Antena 3.

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie, reţinut pentru fapte de corupţie, declară într-o convorbire telefonică interceptată de procurori că ţine legătura cu preşedintele Klaus Iohannis, care ar avea nevoie de el ca să facă majoritate la Senat, prin Rareş Bogdan.

Potrivit unor surse judiciare, la dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mită pentru favorizarea unor firme în atribuirea de contracte cu primăria, apare interceptarea unei convorbiri între primar şi Mariana-Carla Dinu. Aceasta ar fi intermediat primirea de către Vanghelie a unor părţi din "comisionul" de 20 la sută din valoarea contractelor pretins de primar.

În conversaţia interceptată, Vanghelie încearcă să o convingă pe Dinu să dea declaraţii în favoarea sa, spunându-i să stea liniştită pentru că el poate interveni pe lângă preşedintele Klaus Iohannis, prin intermediul jurnalistului Rareş Bogdan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici