Video Răspunsul dat de Iohannis după ce a fost invitat la dezbateri de Dăncilă / Mesajul pe care preşedintele îl transmite românilor înainte de turul doi

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni cum răspunde scrisorii şi invitaţiei la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

14469 afișări

„Da, sigur. Vedeţi încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează să discut şi cu colegii şi colegele de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a afirmat Klaus Iohannis, înainte de a participa la o întâlnire cu liberalii la sediul PNL.

Reacţia şefului statului vine după ce Lia Olguţa Vasilescu, şeful de campanie al PSD, a transmis, luni, o scrisoare către Dan Motreanu, şeful de campanie al PNL, în care Viorica Dăncilă îl invită la cel puţin două dezbateri pe Klaus Iohannis.

Iohannis: Le cer românilor maximă vigilenţă când vine vorba de PSD. Ar fi păcat să absenteze la vot

Klaus Iohannis le-a transmis românilor să fie vigilenţi în legătură cu PSD, fiindcă social-democraţii recurg la diverse manevre. Şeful statului a precizat că ar fi păcat ca cetăţenii să absenteze de la vot în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, cum au făcut la parlamentarele din 2016.

„Vedeţi că deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre şi vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilenţă când este vorba de PSD. Maximă vigilenţă nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenţi şi să mergem la vot”, a declarat Klaus Iohannis, înaintea de întâlnirii cu liberalii luni la sediul PNL.

Preşedintele Iohannis a adăugat că ar fi o greşeală dacă s-ar ajunge în aceeaşi situaţie ca la alegerile parlamentare din 2016, când prin absenţa românilor la vot, PSD a reuşit să ajungă la putere.

„Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greşeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare a fost adus la putere PSD-l şi iată că am avut nevoie de aperoape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii, după ce PSD-ul a arătat că una a promis şi cu totul alta a vrut să facă de fapt, PSD-ul a vrut să subjuge întreg statul român”, a completat şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici