Răzvan Cuc, „bucuros” că activitatea sa este monitorizată de „un fost prim-ministru”

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, a transmis, luni, pe Facebook, că este "bucuros" că activitatea sa este montorizată de către "un fost prim-ministru", asigurându-l că a fost semnat contractul pentru reparaţia pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni iar parcarea de la Sosiri a fost asfaltată rapid.

959 afișări
Imaginea articolului Răzvan Cuc, „bucuros” că activitatea sa este monitorizată de „un fost prim-ministru”

Răzvan Cuc, „bucuros” că activitatea sa este monitorizată de „un fost prim-ministru”

"Şi unii politicieni ar trebui să aibă puţină răbdare, mai ales că şi ei ştiu ce însemnă termenele procedurale legale. Am văzut că un fost Prim-Ministru era nerabdător cu situaţia Aeroportului Otopeni. Eu aleg să-i răspund cu imagini şi acţiuni. Aeroportul Otopeni a finalizat achiziţia, în regim de urgenţă, a unui număr de 150 de cărucioare pentru bagaje. Vor mai fi achiziţionate şi altele, pe procedura normală, la termen. Conducerea, nouă, a CNAB a reuşit într-un termen rapid, asfaltarea parcării din zona sosiri, lucru ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Tot pentru corecta informare a domnului fost Prim-Ministru, dar mai ales a cetăţenilor români, anunţ că s-a semnat contractul pentru reaparaţia capitală a pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni. Aceasta nu a mai suferit reparaţii capitale din anul 1997. Tot ce s-a făcut la această pistă au fost doar lucrări curente, de întreţinere", a scris, luni, pe Facebook, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, însoţind mesajul cu fotografii ale cărucioarelor achiziţionate şi parcării din faţa terminalului Sosiri de la Aeroportul Otopeni.

El a mai scris că este atent "la tot ce se întâmplă" la Companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează şi că este "bucuros" şi motivat de faptul că activitatea sa este monitorizată.

"Ce vreau să înţeleagă toată lumea este faptul că, sunt atent la tot ce se întâmplă la Companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează şi acolo unde sunt probleme, le cer tuturor conducerilor acestor Companii să intervină în regim de urgenţă, astfel încât cetăţenii români să nu aibă de suferit. Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată şi acest lucru mă motivează şi mai tare", a conchis oficialul din Guvern.

Sâmbătă, fostul premier şi actualul lider al ProRomânia, deputatul Victor Ponta, a scris pe Facebook despre situaţia din Aeroportul Otopeni la ora 01:30 dimineaţa.

"Aeroportul Bucureşti Otopeni - ora 1.30 dimineaţa! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri «de bine« ( alături de tradioţionala deja «..ie») : mincinosule - nesimţitule - incompetentule! Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / trebuie unificate cele două puncte de control existente acum şi mărit spaţiu de intrare ( aşa cum s-a făcut deja şi funcţionează la PLECĂRI / dar pentru noi spaţîi şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor - care evident are treburi mai importante de făcut!

Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!

Pentru a pune porţi electronice accesibile tuturor celor care au paşapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor - care nu are timp de aşa ceva!

După ce reuşim să trecem toţi de control ( prin efortul poliţiştilor prezenţi la ora asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să aşteptăm încă o jumătate de oră că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă - şi pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor !

Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil şi din lume) unde nu mai există cărucioare pentru cei cu bagaje multe - probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!

Românii din Diaspora sunt indignaţi ( pe bună dreptate) că au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum însă vor vedea că vin acasă în vacanţă şi vor sta şi mai mult la cozi la aeroporturi şi la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii noştri moldoveni ne-am reobisnuit deja să îi ţinem ore în şir ! Pentru că Ministrul Transporturilor are alte preocupări : minciuni la televizor şi şedinţe de Partid!

Din aceşti motiv avem nevoie să scăpăm de miniştrii politruci, mincinoşi şi corupţi! Că să nu mai vedem cum Statul Român îşi umileşte cetăţenii în fiecare zi!

Ps - recunosc că nu mai am chef de toţi «inteligenţii» de profesie care, la orice critică fac, îmi postează răspunsul imbecil «dar ce mai Ponta pe vremea ta nu era aşa» !!! Nu - nu era - pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză ; şi pentru că din 2015 până azi traficul aerian şi terestru au crescut enorm şi condiţiile au rămas acelaşi! Şi oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum!

Cuc - lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi!", a scris, sâmbătă, pe Facebook, Victor Ponta.

Taguri:
cuc,
ponta,
aeroport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici