Răzvan Sava, susţinut de PNL pentru preluarea interimatului la Primăria Capitalei

PNL îl susţine pentru funcţia de primar interimar al Capitalei pe consilierul Răzvan Sava, după ce Ştefănel Dan Marin a fost demis în şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti de marţi.

927 afișări
Imaginea articolului Răzvan Sava, susţinut de PNL pentru preluarea interimatului la Primăria Capitalei

Răzvan Sava, susţinut de PNL pentru preluarea interimatului la Primăria Capitalei (Imagine: Răzvan Chiriţa/ Arhiva Mediafax Foto)

PNL precizează, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că a demarat procedurile necesare pentru constituirea unei noi majorităţi la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pe baza Acordului pentru bucureşteni iniţiat de PNL şi pentru susţinerea unui reprezentant al PNL care să ocupe funcţia de Primar General Interimar.

Potrivit sursei citate, Comitetul Executiv al PNL Bucureşti l-a desemnat marţi pe Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcţiei de viceprimar şi implicit pentru preluarea atribuţiilor de primar general interimar.

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, a fost demis din funcţie, marţi, prin votul consilierilor generali, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de corupţie. Pentru schimbarea din funcţie a primarului interimar Ştefănel Marin (UNPR) au votat 37 de consilieri generali. Alţi cinci consilieri au votat "împotrivă", iar trei s-au abţinut.

Viceprimarul Capitalei Dan Darabont a declarat marţi, după şedinţa CGMB în care primarul general interimar Ştefănel Marin a fost demis, că PSD ia în calcul să facă o propunere pentru ocuparea acestei funcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici