Reacţia AUR după criza de pe Valea Jiului. George Simion anunţă retragerea partidului de la dezbaterea parlamentară, „în semn de solidaritate cu minerii”

  • George Simion a anunţat că AUR se retrage de la dezbaterea parlamentară de luni în semn de solidaritate cu minerii.
  • Preşedintele AUR a luat cuvântul în timpul şedinţei parlamentare în cadrul căreia premierul Florin Cîţu a fost chemat de parlamentari să răspundă la întrebările legate de buget.
3353 afișări
Imaginea articolului Reacţia AUR după criza de pe Valea Jiului. George Simion anunţă retragerea partidului de la dezbaterea parlamentară, „în semn de solidaritate cu minerii”

Liderul AUR a dezvăluit de la tribuna Parlamentului faptul că vine din Valea Jiului unde s-a întâlnit cu minerii şi că, în semn de solidaritate cu aceştia a decis să se retragă din şedinţa parlamentară. El a acuzat Guvernul că nu are un plan pentru mineri şi pentru România şi i-a cerut premierului Florin Cîţu să găsească soluţii.

„Vin din păcate de la Hunedoara... Grupul AUR va părăsi sala în semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului şi cu muncitorii din domeniul energetic... Acest guvern nu are o viziune pentru România, nu are decât lozinci... Minerii nu cred minciunile doamnei Turcan, ei sunt în mină la ora asta, îşi pun viaţa în pericol.... Nu există cursuri de reconversie, vor ajunge culegători de sparanghel în Germania... Noi vă spunem să nu vindeţi gazele din Marea Neagră, portul Constanţa, nu distrugeţi Poşta română... Domnule Cîţu, dumnevoastră v-aţi luat salariul, minerii nu, treziţi-va domnule Cîţu”, a declarat George Simion de la microfonul Parlamentului.

Până la urmă parlamentarii AUR nu au mai apucat să se retragă din şedinţă deoarece aceasta s-a încheiat la câteva minute după discursul lui George Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici