Reacţia lui Ciţu după ce Turcan a spus că nu mai sunt bani de pensii: „Este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani”

Raluca Turcan este ministrul al Muncii, iar dacă nu mai sunt bani de pensii, să-şi asume, spune Florin Cîţu, ca reacţie la mesajul intern al acesteia.

3608 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Ciţu după ce Turcan a spus că nu mai sunt bani de pensii: „Este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani”

Reacţia lui Ciţu după ce Turcan a spus că nu mai sunt bani de pensii: „Este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani”

„Dacă avea ceva de spus, putea să vină la şedinţa de azi (luni - n.r.) a BPN, nu în presă”, spune Florin Cîţu.

Întrebat cum comentează semnalul dat de Raluca Turcan, potrivit căruia nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie, Cîţu a spus: „Este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani de pensii”.

Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL, lansează un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-aţi milogit la Ciolacu să prindeţi un colţ de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, transmite Turcan, într-un mesaj intern.

„Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, este mesajul Ralucăi Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici