Reacţia lui Joe Biden, după ce a aflat că Xi Jinping nu va participa la summitul G20

Preşedintele american Joe Biden a declarat că este dezamăgit de faptul că preşedintele chinez Xi Jinping nu va participa la summitul liderilor G20 din India, dar a adăugat că va „ajunge să îl vadă”, transmite Reuters.

3955 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Joe Biden, după ce a aflat că Xi Jinping nu va participa la summitul G20

Reacţia lui Joe Biden, după ce a aflat că Xi Jinping nu va participa la summitul G20

„Sunt dezamăgit... dar voi ajunge să-l văd”, a declarat Biden reporterilor, fără a da detalii.

Biden va vizita India în perioada 7-10 septembrie pentru un summit al Grupului celor 20 de naţiuni, urmat de o călătorie în Vietnam, în contextul în care administraţia sa încearcă să consolideze relaţiile Statelor Unite în Asia.

Xi va lipsi probabil de la summit şi se aşteaptă ca premierul chinez Li Qiang să reprezinte Beijingul la reuniunea de la New Delhi, au declarat surse pentru Reuters.

Întrebat dacă aşteaptă cu nerăbdare călătoria sa, Biden a răspuns: „Da, aştept cu nerăbdare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
biden,
china,
xi jinping,
g20

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici