Reacţia lui Klaus Iohannis după amenda încasată de la CNCD: Este o decizie profund politică. Hotărârea va fi contestată

  • Klaus Iohannis consideră amenda CNCD un act „profund politic”
  • Preşedinţia anunţă că amenda de 5.000 de lei încasată de preşedinte va fi contestată
  • Contestaţia va fi adresată unei instanţe competente, potrivit Adminstraţiei Prezidenţiale
15481 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Klaus Iohannis după amenda încasată de la CNCD: Este o decizie profund politică. Hotărârea va fi contestată

Reacţia lui Klaus Iohannis după amendă. Preşedintele va contesta în instanţă decizia CNCD: Măsura este profund politică

Klaus Iohannis nemulţumit de amenda înasată de la CNCD. Preşedintele va contesta amenda de 5.000 de lei primită de la CNCND, după afirmaţiile făcute la adresa etnicilor maghiari.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de hotărârea de astăzi a Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Având în vedere că decizia CNCD este una profund politică, Preşedintele României va contesta această hotărâre la instanţa competentă", se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale, pentru MEDIAFAX.

Klaus Iohannis a fost amendat după ce PSD a sesizat CNCD

Preşedintele Klaus Iohannis a încasat astăzi o amendă de 5.000 de lei din partea CNCD,  pentru afirmaţiile făcute la adresa maghiarilor.

„S-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 5.000 lei faţă de Klaus Werner Iohannis. Constatarea a fost 6-1, amendă 5-1”, se arată într-un comunicat al CNCD.

PSD a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, în care acuză social-democraţii că, în complicitate cu Viktor Orban, au „vrut să dea Ardealul ungurilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici