Reacţia lui Traian Băsescu, în urma rezultatelor exit-poll: PMP a trecut testul şi a arătat că „se poate şi fără Băsescu”

  • PMP a trecut testul şi sunt convins că va avea 7% fără redistribuire, spune preşedintele de onoare al formaţiunii, Traian Băsescu
  • Traian Băsescu a spus că, dacă partidul obţinea mai puţin de 5%, el ar fi vorbit primul.
  • ”Important este că am reuşit să trecem acest test”, afirmă preşedintele PMP, Eugen Tomac.
2262 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Traian Băsescu, în urma rezultatelor exit-poll: PMP a trecut testul şi a arătat că „se poate şi fără Băsescu”

„Le mulţumim tuturor românilor care au ieşit la vot, în vreme de pandemie. A fost o campanie dificilă, impropriu spus electorală, în condiţiile în care nu am putut să ne întâlnim cu românii. Important este că am reuşit să trecem acest test”, afirmă preşedintele PMP, Eugen Tomac.

La rândul său, Traian Băsescu, preşedinte de onoare al formaţiunii, a glumit şi a spus că, dacă partidul obţinea mai puţin de 5%, el ar fi vorbit primul.

„Dacă era rezultatul sub 5% vorbeam eu primul. Pentru PMP aceste alegeri au arătat că se poate şi fără Băsescu, pentru că PMP a trecut pragul. Şi nu l-a trecut oricum. PMP va avea 7% fără redistribuire. În mod cert se va întâmpla acest lucru. Nu pot să nu mă gândesc că avem alegerile cu cea mai slabă participare, ceea ce va pune mari probleme cu privire la legitimitate pentru patyru ani. Va fi un guvern cu o susţinere foarte fragmentată. Asta ar trebui să-i dea de gândit dlui preşedinte Iohannis atunci când va stimula majoritatea parlamentară şi va trebui să-i dea de gândit prezenţa la urne cât de oportun a fost să forţeze nota pentru aceste alegeri”, spune Băsescu.

În opinia lui, Klaus Iohannis, „indiferent de rezultatul ultimului vot, să trimită PSD în opoziţie şi, dacă nu se duce singur în afara Parlamentului, să trimită şi ProRomânia în opoziţie”.

CITEŞTE AICI - Rezultate EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ora 21 CURS-Avangarde: PSD 30,5%, PNL 29%, USR PLUS 15,9%. Un nou partid intră în Parlament

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici