Reacţia PSD după ce Nicuşor Dan a circulat cu ITP expirat: Guvernul PNL îl pune mai presus de lege

Social-democraţii au reacţionat, luni, după ce Nicuşor Dan a circulat cu o maşină care avea inspecţia ITP expirată, susţinând că guvernul PNL „îl pune mai presus de lege”.

8245 afișări
Imaginea articolului Reacţia PSD după ce Nicuşor Dan a circulat cu ITP expirat: Guvernul PNL îl pune mai presus de lege

Reacţia PSD după ce Nicuşor Dan a circulat cu ITP expirat: Guvernul PNL îl pune mai presus de lege

„Pentru românii obişnuiţi, conducerea unui autoturism fără ITP înseamnă sancţiuni grave, pentru Nicuşor Dan, eternul candidat al PNL, înseamnă doar avertisment. Guvernul PNL îl pune pe Nicuşor Dan mai presus de lege, dar nu poate ascunde adevărul: e trist că vrei să conduci un oraş când nu eşti în stare să conduci legal o maşină”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit sociqal-democraţilor, „poliţia condusă de puterea liberală închide ochii când eternul candidat la Primăria Capitalei este prins circulând cu ITP-ul expirat”.

„Îi dă un simplu avertisment şi îl lasă în pace, să nu întârzie omul la propria lansare! Ce îi este permis lui Nicuşor le este interzis, însă, oamenilor obişnuiţi. Chiar ministerul lui Vela se lăuda cât de dură e legea, începând din 20 mai, dacă eşti prins fără ITP valabil - amendă între 1305 şi 2900 de lei, reţinerea certificatului de înmatriculare şi reţinerea plăcuţelor, dovada este emisă fără drept de a conduce”, se mai arată în postarea PSD.

Nicuşor Dan a declarat duminică la Digi24 că sâmbătă a fost sancţionat cu avertisment de poliţiştii rutieri după ce aceştia au constatat că el circula cu un autovehicul care avea Inspecţia Tehnică Periodă (ITP) expirată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici