Reacţii la apelul preşedintelui către sindicate

Politicienii au comentat, joi, apelul făcut de preşedintele Traian Băsescu sindicatelor pentru amânarea acţiunilor de protest până după alegeri

20 afișări
Imaginea articolului Reacţii la apelul preşedintelui către sindicate

Reacţii la apelul preşedintelui către sindicate

C.V.Tudor: Băsescu este duplicitar şi joacă teatru când cere sindicatelor să amâne protestele

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, consideră că Traian Băsescu este "duplicitar" şi "joacă teatru" atunci când le cere sindicatelor să îşi amâne protestele până după alegeri.

"Băsescu a instigat sindicatele şi, acum, spune la loc comanda. Nici el nu crede în apelul lui, pe care l-a făcut acum ca să nu fie acuzat că dă foc la ţară", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Corneliu Vadim Tudor.

În opinia liderului PRM, Traian Băsescu este "asemeni Ucenicului vrăjitor, care vrea să oprească avalanşa, dar nu mai poate".

C.V.Tudor crede că apelul lui Băsescu este un episod care seamănă cu momentul "Dragă Stolo".

"Se vedea şi atunci că minte şi se vede şi acum că minte", a adăugat Vadim Tudor.

După părerea liderului PRM, sindicatele din învăţământ ar trebui să le ceară "zecilor de profesori, care candidează pentru Parlament, din partea PNL şi PSD" să se retragă de pe liste şi să lase colegiile respective neacoperite.

"Aceasta este cea mai bună pedeapsă pentru neruşinarea cu care Tăriceanu şi Geoană se încăpăţânează să nu respecte două legi şi să sfideze trei instituţii esenţiale ale statului: Parlamentul, Curtea Constituţională şi Preşedinţia Republicii. Adevăratele alegeri au loc, acum, în aceste zile, când «Patrulaterul negru» PNL-UDMR-PSD-PC primeşte un vot de blam devastator", a opinat liderul PRM.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici