Reguli stricte pentru eurodeputaţi. Dacian Cioloş a venit cu pacheţelul cu mâncare gătită

  • Unii europarlamentari s-au întors la muncă
  • Dacian Cioloş îţi arată ce au voie eurodeputaţii să facă în Parlamentul European
  • Pentru că nu avea de unde să îşi cumpere mâncare, Dacian Cioloş a gătit şi a venit cu pacheţelul de acasă
906 afișări
Imaginea articolului Reguli stricte pentru eurodeputaţi. Dacian Cioloş a venit cu pacheţelul cu mâncare gătită

Sursă foto: Facebook

"Am ajuns în Parlament, e holul central, de obicei aici e plin de lume la ora asta. Sunt trasate şi pe culoar zone separate în care să mergi într-un sens şi în celalalt tocmai pentru a evita apropierea fizică pe cât posibil apropierea fizică. Soneria dă semnalul parlamentarilor că în câteva minute începe sesiunea plenară", spune Dacian Cioloş.

A venit şi ora prânzului. Şi pentru că majoritatea restaurantelor din Piaţa Luxemburg sunt închise, Dacian Cioloş a venit cu mâncarea la pachet, de acasă.

"Am adus de acasă pacheţel. Mi-am pregătit de aseară un pilaf de orez cu legume, cu linte şi cu alge ca să îi dau un gust mai aparte şi mi se pare foarte bun. Mai am acasă în oală pentru cel puţin două prânzuri", spune Dacian Cioloş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici