Remanierea Guvernului, în linie dreaptă. Dăncilă: Luni voi termina evaluarea/ Vicepreşedinte PSD, despre cei vizaţi: Miniştrii care nu comunică nu au ce să caute în Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se va realiza o remaniere guvernamentală şi că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniştrilor din cabinetul său.

684 afișări
Imaginea articolului Remanierea Guvernului, în linie dreaptă. Dăncilă: Luni voi termina evaluarea/ Vicepreşedinte PSD, despre cei vizaţi:  Miniştrii care nu comunică nu au ce să caute în Guvern

Remanierea Guvernului, în linie dreaptă. Dăncilă: Luni voi termina evaluarea/ Vicepreşedinte PSD, despre cei vizaţi: Miniştrii care nu comunică nu au ce să caute în Guvern

„O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Oprişan: Miniştrii care nu comunică nu au ce să caute în Guvern. Stănescu nu a comunicat deloc

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, miercuri, la Parlament, că miniştrii care nu au comunicat public măsurile bune pe care le-au luat „nu au ce să caute” în Executiv, social-democratul spunând că vicepremierul Paul Stănescu este „destoinic”, dar „nu a comunicat deloc”.

„Miniştrii, pentru faptul că suntem în grafic cu programul de guvernare şi cetăţenii români o duc mai bine, toţi miniştrii trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat. Cei care nu comunică nu au ce să caute, după părerea mea, în funcţii guvernamentale. Paul Stănescu nu a comunicat deloc, aşa cum bine ştiţi. Este colegul meu, este un om destoinic, un preşedinte de consiliu judeţean bun, dar la capitolul comunicare, în ceea ce priveşte activitatea ministerului Dezvoltării, aceasta nu a existat”, a declarat, miercuri, la Parlament, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan.

El a adăugat că organizaţia judeţeană PSD Vrancea nu îşi doreşte, la remanierea guvernamentală, să obţină niciun post de ministru.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, într-o emisiune TV, că a discutat, luni seară, cu Liviu Dragnea care i-a spus că PSD va avea o şedinţă a Comitetului Executiv în care social-democraţii vor discuta despre remanierea guvernamentală.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuţie pe marginea activităţii miniştrilor social-democraţi, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, preşedintele PSD Liviu Dragnea intenţionează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, reuniune în care liderii filialelor PSD şi conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniştrilor social-democraţi.

Premierul Viorica Dăncilă este aşteptată să prezinte, în şedinţa CExN, propria analiză cu privire la ritmul de implementare a măsurilor din programulde guvernare de către fiecare minister în parte, au spus pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici