Remeş: Nu vorbesc alambicat, aşa e mintea mea de ardelean

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a explicat că nu l-a admonestat pe ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, atunci când i-a spus că nu reuşeşte să se facă înţeles, şi că doar a glumit cu el, în timp ce Remeş a spus că el nu vorbeşte alambicat, dar că aşa este mintea sa de ardelean.

1 afișare
Imaginea articolului Remeş: Nu vorbesc alambicat, aşa e mintea mea de ardelean

Remeş: Nu vorbesc alambicat, aşa e mintea mea de ardelean

La plecarea de la reuniunea Asociaţiei Comunelor din România, care se desfăşoară la Neptun, Tăriceanu a spus că nu l-a admonestat pe Remeş, ci doar a glumit cu el.

"Eu cu Remeş glumesc de multe ori, căci de multe ori este prea eliptic în vorbire", a afirmat Tăriceanu.

La rândul său, ministrul Agriculturii a spus că el nu vorbeşte "alambicat".

"Aşa este mintea mea de ardelean. Voi gândiţi mai repede şi mai linear", a spus Remeş.

Premierul Tăriceanu i-a reproşat vineri, ministrului Agriculturii că nu a reuşit să se facă înţeles în expunerea susţinută la reuniunea Asociaţiei Comunelor din România, care se desfăşoară la Neptun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici