Remeş va fi suspendat din PNL

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş, implicat într-un scandal de corupţie, va fi suspendat din Partidul Naţional Liberal pe întreaga perioadă a cercetărilor, până în momentul în care instanţa se va pronunţa în acest caz .

1 afișare
Imaginea articolului Remeş va fi suspendat din PNL

Decebal Traian Remeş va fi suspendat din PNL

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, la Constanţa, într-o conferinţă de presă, că filiala PNL a Sectorului 1 Bucureşti a început procedurile pentru suspendarea din partid a lui Decebal Traian Remeş în perioada cercetărilor şi până la pronunţarea instanţei de judecată.

Orban a precizat că regretă mult situaţia în care se află fostul ministru al Agriculturii, dar recunoaşte că Decebal Traian Remeş are şi multe merite.

"Îmi pare foarte rău că a ajuns în această situaţie târât de o iudă. Decebal Traian Remeş, aşa mucalit cum e el, fără să ştie să gestioneze prea bine relaţia cu presa, a avut un rol important pentru România în 1999. Atunci, el a salvat ţara noastră de la incapacitate de plată. Trebuie să i se recunoască acest lucru. Dacă atunci ţara noastră intra în incapacitate de plată, probabil că acum nu am mai fi fost în Uniunea Europeană", a afirmat Ludovic Orban.

Decebal Traian Remeş a demisionat joi din funcţia de ministru al Agriculturii, după ce postul naţional de televiziune a difuzat, miercuri seara, imagini din înregistrarea video a întâlnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici