REPER acuză Jandarmeria că i-a respins cererea de amplasare a unui cort în Piaţa Victoriei

REPER acuză Jandarmeria Bucureşti că încearcă obstrucţionarea partidului de a strânge semnături, după ce ar fi respins luni o cerere de amplasare a unui cort în Piaţa Victoriei.

305 afișări
Imaginea articolului REPER acuză Jandarmeria că i-a respins cererea de amplasare a unui cort în Piaţa Victoriei

Sursa foto: Facebook

„Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti au decis astăzi respingerea nefondată a cererii noastre pentru amplasarea unui punct de strângere de semnături în Piaţa Victoriei, practic acelaşi pe care l-am avut în weekendul trecut, în ciuda întrunirii tuturor condiţiilor legale şi a avizelor primite de la toate celelalte structuri din cadrul Comisiei din cadrul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti de avizare a adunărilor publice. Reprezentantul Jandarmeriei, aflat în contact telefonic permanent cu superiorii săi, a invocat - fără niciun temei legal - mai multe pretexte pentru a nu ne autoriza prezenţa în Piaţa Victoriei”, arată, luni, reprezentanţii formaţiunii.

Aceştia acuză autorităţile că „continuă să saboteze orice încercare legitimă a partidelor noi de a fi pe buletinele de vot pe 9 iunie”.

„După ce au comasat ilegitim alegerile, după ce au redus de la patru la trei săptămâni perioada de strângere a celor 200,000 de semnături, după ce au anulat posibilitatea de colectare online a semnăturilor şi ne-au cerut ca listele să fie completate DOAR cu pix albastru şi DOAR cu majuscule, fără nicio explicaţie logică, astăzi suntem împiedicaţi să strângem semnături cu toate că am respectat toate procedurile legale”, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

REPER anunţă că va în continuare în Piaţa Victoriei, fără cort, pentru a strânge semnături de susţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici