Reprezentanţi de rang înalt din 9 ţări UE discută la Bucureşti despre crizele de migraţie suprapuse

Lucrările Conferinţei Ministeriale a Forumului Salzburg încep marţi la Bucureşti, iar reprezentanţi de rang înalt din 9 state membre UE şi 7 state din imediata vecinătate discută despre consecinţele agresiunii ruse împotriva Ucrainei şi despre gestionarea crizelor de migraţie suprapuse.

230 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţi de rang înalt din 9 ţări UE discută la Bucureşti despre crizele de migraţie suprapuse

Reprezentanţi de rang înalt din 9 ţări UE discută la Bucureşti despre crizele de migraţie suprapuse

Lucrările Conferinţei Ministeriale a Forumului Salzburg încep marţi după-amiaza la Bucureşti. Este o activitate la care este aşteptată participarea unor reprezentanţi de rang înalt din 9 state membre UE şi din 7 state din imediata vecinătate a UE, dar şi din cadrul Comisiei Europene şi a celor mai importante agenţii europene, formate regionale şi organizaţii internaţionale.

Evenimentul are loc în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Forumului Salzburg şi are rolul de a coagula la nivel strategic şi politic poziţii comune ale statelor, în baza propunerilor experţilor care, în ultimele două luni, au avut întâlniri dedicate protecţiei martorilor, protecţiei civile, cooperării poliţieneşti, managementului frontierelor şi azilului.

În cadrul dezbaterilor, vor fi abordate subiecte deosebit de importante, care vizează managementul consecinţelor agresiunii ruse împotriva Ucrainei, gestionarea crizelor de migraţie suprapuse şi măsuri concrete pentru menţinerea securităţii şi stabilităţii în Republica Moldova şi în Balcanii de Vest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici