Rezultate parţiale BEJ Maramureş: Cătălin Cherecheş a obţinut 70,14% din voturi

Biroul Electoral Judeţean Maramureş a centralizat, luni, voturile de la alegerile locale în Baia Mare, cu excepţia a două secţii de votare, rezultatele parţiale arătând faptul că primarul suspendat al municipiului, Cătălin Cherecheş, a obţinut 70,14% din voturi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

995 afișări
Imaginea articolului Rezultate parţiale BEJ Maramureş: Cătălin Cherecheş a obţinut 70,14% din voturi

Rezultate parţiale BEJ Maramureş: Cătălin Cherecheş a obţinut 70,14% din voturi (Imagine: Ghita Porumb/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al BEJ Maramureş transmis, luni, totalul voturilor exprimate valabile pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare a fost de 44.675.

„Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Maramureş a centralizat, luni, voturile exprimate la alegerile locale în Baia Mare, cu excepţia a două secţii de votare. În ceea ce priveşte voturile exprimate la nivelul municipiului Baia Mare pentru funcţia de primar, Cătălin Cherecheş, candidat al Coaliţiei pentru Baia Mare a obţinut 31.337 voturi (70,14%). Totalul voturilor exprimate valabile pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare a fost de 44.675”, se arată în documentul citat.

Pentru Consiliul Local Baia Mare, Coaliţia pentru Baia Mare a obţinut 19.797 voturi (44,62%), urmată de PSD – 6.119 voturi (13,79%) şi PNL - 5.010 voturi (11,29%).

De asemenea, pentru Consiliul Judeţean Maramureş, în secţiile de votare din Baia Mare s-au exprimat 44.812 voturi valabile, Coaliţia pentru Baia Mare obţinând 18.932 voturi (42,24%).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici