Ridzi: Nu fac niciun fel de declaraţii, îmi scoateţi din context

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a refuzat să facă declaraţii presei, luni, la la finalul şedinţei grupului PDL, întrebată despre demersul PNL privind declanşarea urmăririi penale în cazul său, motivând că jurnaliştii îi scot declaraţiile din context.

25 afișări
Imaginea articolului Ridzi: Nu fac niciun fel de declaraţii, îmi scoateţi din context

Ridzi: Nu fac niciun fel de declaraţii, îmi scoateţi din context (Imagine: Mediafax Foto)

Grupul parlamentar PDL din Camera Deputaţilor a discutat, în şedinţa de luni, cererea deputaţilor PNL, înaintată conducerii Camerei Deputaţilor, de aprobare a începerii urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi pentru delapidare şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

La finalul întrevederii, Ridzi a refuzat să facă declaraţii presei.

"Nu fac niciun fel de declaraţii, pentru că îmi scoateţi din nou din context", le-a spus ea jurnaliştilor.

Deputaţii PNL au înaintat, luni, conducerii Camerei Deputaţilor cererea de aprobare a începerii urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi pentru delapidare şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

Potrivit unui comunicat al deputatului PNL Alina Gorghiu, "cererea este motivată de săvârşirea de către aceasta a infracţiunilor de delapidare, prevăzută de articolul 215¹ Cod penal şi abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzut de articolul 248 Cod penal".

Preşedintele PNL Crin Antonescu a depus, vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, plângere împotriva ministrului Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi, pentru abuz în serviciu şi delapidare, în legătură cu fondurile cheltuite pentru organizarea Zilei Tineretului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici