Robert Negoiţă a votat pentru schimbare, transparenţă şi respect pentru cetăţean

Candidatul USL la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, a votat, duminică dimineaţă, declarând ulterior că a optat pentru schimbare, transparenţă, şi mai mult respect pentru cetăţenii Sectorului 3.

122 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă a votat pentru schimbare, transparenţă şi respect pentru cetăţean

Robert Negoiţă a votat "pentru schimbare, transparenţă şi respect pentru cetăţean" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Robert Negoiţă a spus că are emoţii în ceea ce priveşte rezultatul votului, pentru că realizează responsabilitatea pe care şi-a asumat-o candidând şi pentru că este conştient că nu va fi deloc uşor.

"Vreau să-mi iau rolul în serios, am chef de treabă şi abia aştept să mă apuc de muncă", a spus Negoiţă.

El a arătat că va aştepta rezultatul votului la sediul de campanie al USL Sector 3 şi că va sărbători "prin muncă". "În noaptea asta avem de muncă. Facem numărătoarea paralelă, păzim secţiile vot pentru că avem probleme mari în sectorul 3 cu nereguli. Avem de păzit voturile", a spus Robert Negoiţă.

El a venit la vot însoţit de preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu şi de preşedintele interimar al PSD Bucureşti Eugen Nicolaescu, precum şi de Nicolae Bănicioiu şi Florin Alexe.

Peste 1.200 de secţii de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, în Bucureşti, unde sunt aşteptaţi peste 1,8 milioane de cetăţeni cu drept de vot să aleagă primarul general, primarii celor şase sectoare, consilierii generali şi pe cei locali.

În Capitală sunt înscrişi în listele electorale permanente şi complementare 1.805.296 de alegători, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetăţeni cu drept de vot din Uniunea Europeană care se află în evidenţele Oficiului Român pentru Imigrări şi au domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici