Robert Turcescu (PMP) i-a numărat prezenţa lui Dragnea: Fie roata şi pătrată, tot se-nvârte ea odată

Deputatul PMP Robert Turcescu a acuzat, în plenul în care se discută dacă se va supune la vot revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, faptul că acesta a absentat de la jumătate din şedinţele de plen şi de la toate şedinţele Comisiei de Administraţie.

3252 afișări
Imaginea articolului Robert Turcescu (PMP) i-a numărat prezenţa lui Dragnea: Fie roata şi pătrată, tot se-nvârte ea odată

Robert Turcescu (PMP) i-a numărat prezenţa lui Dragnea: Fie roata şi pătrată, tot se-nvârte ea odată

"Dragnea absentase la mai mult de jumătate din şedintele Camerei Deputaţilor. Dacă aţi fi avut un angajat, domnule Iordache, precum Dragnea, şi ar fi lipsit de la servicu, îl dădeaţi afară în secunda 3. Dragnea nu are ce să caute în Camera Deputaţilor. În Comisia de Administraţie unde e membru, Dragnea nu a călcat nici măcar odată. Invocaţi regulamentul, dl Iordache, vă invit la o dezbatere clară să veniţi şi să prezentanţi unde scrie că nu supuneţi la vot cererea plenului. Fără să vă ameninţ, vă aduc aminte o vorbă românească: fie roata şi pătrată, tot se-nvârte ea odată", a declarat Robert Turcescu, deputat PMP.

PNL a solicitat revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache anunţând însă că cererea este neregulamentară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici