Roberta Anastase: Nu mă gândesc la o funcţie în conducerea PDL

Prim-vicepreşedintele demisionar al PDL Roberta Anastase a declarat, luni, că nu se gândeşte la o funcţie în viitoarea conducere a partidului.

153 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase: Nu mă gândesc la o funcţie în conducerea PDL

Roberta Anastase (Imagine: Catalin Abagiu / MediafaxFoto)

Întrebată dacă va candida la o funcţie în PDL, Anastase a răspuns: "Nici măcar nu e convocată Convenţia Naţională. Discutăm pe un lucru nestabilit încă într-un mod formal. Nu m-am gândit la acest lucru. Nici nu mă gândesc la o funcţie. Nu cred că asta e important. Nu cred că trebuie să vorbim de oameni, cred că trebuie să vorbim de proiecte".

Ea a precizat că nici măcar nu s-a discutat despre oameni în interiorul PDL.

"Suntem într-o etapă în care facem evaluări, în care facem analize, căutăm soluţii, evident aflându-ne într-o competiţie cu o alianţă electorală", a spus Anastase.

Ea a precizat că marţi se va reuni Consiliul Naţional de Coordonare al PDL, care este cel mai important for al partidului, după Convenţia Naţională.

"CNC este forul care reuneşte practic toţii decidenţii politici, oamenii aleşi în diverse funcţii, parlamentari, primari, preşedinţi de CJ. Acesta este forul care poate convoca Convenţia Naţională, stabili ordinea de zi, desfăşurătorul şi aşa mai departe", a spus Anastase.

Roberta Anastase a menţionat că propunerea Colegiului Director, asupra căreia va decide marţi CNC, este în sensul organizării unei Convenţii Naţionale, şi a opinat că este de aşteptat ca acest lucru să se întâmple.

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminică seară, că o convenţie naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, iar marţi urmează să aibă loc o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al partidului.

Preşedintele demisionar a spus că la convenţie vor participa 1450 de delegaţi şi că de organizarea acesteia se va ocupa un comitet format din nouă persoane, aparţinând filialelor cu cele mai bune rezultate în alegerile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici