Romaşcanu, despre Rareş Bogdan: Decizia PSD este atacată într-o cheie joasă, fără argumente de fond

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a criticat, sâmbătă, poziţia lui Rareş Bogdan în ce priveşte înfăptuirea unui „guvern de uniune naţională”, spunând că europarlamenarul PNL a atacat măsura „într-o cheie joasă, fără argumente de fond”.

729 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu, despre Rareş Bogdan: Decizia PSD este atacată într-o cheie joasă, fără argumente de fond

Romaşcanu, despre Rareş Bogdan: Decizia PSD este atacată într-o cheie joasă, fără argumente de fond

„Cum îşi permite Rareş Bogdan să spună ce spune?! Îşi permite pentru că îndeplineşte criteriile necesare pentru a fi politician de top în Romania, aşa cum le menţiona nu demult: "Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top." Iată că Rareş a devenit! O propunere corectă a PSD, de a avea un guvern larg care să guverneze până la foarte apropiatele alegeri, este atacată într-o cheie joasă, fără argumente de fond. Un guvern care nu guvernează, ci face politică minoră, pentru a acapara toată puterea nu poate fi apărat. Un guvern de care chiar preşedintele României vrea să scape şi-a dat măsura valorii”, scrie, pe Facebook, fostul ministru al Culturii Lucian Romaşcanu.

Rareş Bogdan şi-a exprimat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, dezacordul privind propunerea de înfăptuire a unui „guvern de uniune naţională”, înaintată de Marcel Ciolacu, afirmând că PSD se axează exclusiv pe „gestionarea sărăciei”.

„Nu guvernăm cu hoţii.(...) Nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept şi au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană şi SUA şi care până la această ora nu au recunoscut că au greşit. Nu suntem dispuşi să stăm alături de Oprişan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguţa, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene. Am văzut de ce sunt în stare, rămân un pericol pentru democraţia reprezentativă şi drumul european al acestei ţări, a declarat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.

Ulterior acestei declaraţii, Gabriela Firea a anunţat că îl va da în judecată pe Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici