Rovana Plumb declară că are datorii bancare de 800.000 euro

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Rovana Plumb, situată pe locul doi pe listă, menţionează în declaraţia de avere, publicată de Biroul Electoral Central, că are o datorie de 800.000 euro la o bancă şi deţine patru imobile şi mai multe terenuri, însumând ca suprafaţă 8.200 metri pătraţi.

135 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb declară că are datorii bancare de 800.000 euro

Rovana Plumb declară că are datorii bancare de 800.000 euro

Rovana Plumb deţine, potrivit declaraţiei de avere publicată pe pagina de internet a Biroului Electoral Central, patru terenuri, dintre care unul, în Pantelimon, de aproape 2.000 mp, şi alte trei dobândite prin succesiune legală, în Comarnic, Buciumeni şi Pietroşiţa, ultimul dintre ele fiind teren forestier.

Pe toate cele trei suprafeţe intravilane Plumb deţine imobile: o casă de locuit în construcţie în Pantelimon, o casă de locuit moştenită în Comarnic, o casă de vacanţă moştenită în Buciumeni.

Plumb mai declară, pe lângă cele trei imobile, şi un apartament în Capitală, un autoturism şi un scuter şi bijuterii evaluate la 7.000 euro.

Candidatul PSD mai deţine aproximativ 43.000 euro şi 7.300 lei în conturi bancare.

Plumb declară, la venituri, doar indemnizaţia de parlamentar (63.600 lei anual). Ea are o datorie de 800.000 euro la o bancă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici