Şandru (PIN): UDMR se teme că nu va intra în Parlament şi nu mai primeşte bani din Ungaria

Vicepreşedintele PIN Lavinia Şandru a afirmat, miercuri, că UDMR primeşte bani din Ungaria prin intermediul unor fundaţii ale unor reprezentanţi ai Uniunii, dar ar putea să nu-i mai primească dacă nu va mai intra în Parlament, lucru posibil şi din cauza îndepărtării liderilor Uniunii de electorat.

1 afișare
Imaginea articolului Şandru (PIN): UDMR se teme că nu va intra în Parlament şi nu mai primeşte bani din Ungaria

Şandru (PIN): UDMR se teme că nu va intra în Parlament şi nu mai primeşte bani din Ungaria

Liderii UDMR primesc bani din partea Ungariei atâta timp cât au "influenţă" la Bucureşti, fondurile fiind alocate pe fundaţiile deţinute de membrii UDMR. Liderul PIN apreciază că electoratul maghiar se îndepărtează de liderii UDMR despre care şi-ar fi dat seama că nu le reprezintă interesele. Lavinia Şandru mai crede că din acest motiv, UDMR nu va mai intra în Parlament în legislatura viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"UDMR nu va mai reuşi să obţină voturile pentru a intra în Parlament. De 17 ani pe aceşti oameni nu-i mai preocupă decât propriile afaceri. Nici nu vă daţi seama cât de bogaţi sunt. Ei primesc bani şi din Ungaria pentru că, dacă arăţi că eşti om important şi ai influenţă la Bucureşti, îţi dau bani", a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Lavinia Şandru. Ea susţine că reprezentanţii UDMR "se tem că nu vor intra în Parlament şi ar putea pierde aceste beneficii".

Vicepreşedintele PIN susţine că banii sunt primiţi prin intermediul unor fundaţii pe care reprezentanţii UDMR le deţin. "Nu pot să dau un nume anume pentru că după aceea vom apărea în instanţă. Noi (PIN – n. r.) am făcut un raport în care avem toate aceste fundaţii deţinute de unul sau de altul, în care arătăm de unde se primeşte finanţarea", a mai spus Lavinia Şandru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici