Scandal în Parlament. Ciucă, aşteptat de parlamentarii AUR înaintea şedinţei liberalilor

Parlamentarii AUR i-au aşteptat, miercuri, pe parlamentarii liberali în faţa sălii de grup a PNL. „Fără comasate”, au strigat parlamentarii AUR în momentul în care a ajuns liderul PNL, Nicolae Ciucă.

186 afișări
Imaginea articolului Scandal în Parlament. Ciucă, aşteptat de parlamentarii AUR înaintea şedinţei liberalilor

Scandal în Parlament. Parlamentarii AUR scandează înainte de şedintele PNL şi PSD/ Sursa foto: captură ecran clip AUR

„Fără comasate”, au strigat deputaţii şi senatorii AUR când a apărut preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

„Nu-şi asumă încălcarea Constituţiei, nu-şi asumă paternitatea acestei idei. Înseamnă că vine de la dl. Ciolacu, care are tendinţe dictatoriale. Dl. Ciolacu a spus în spaţiul public că nu e pe agenda cetăţenilor”, a spus ulterior George Simion.

Parlamentarii AUR au protestat miercuri şi în sala de grup a PSD împotriva intenţiei Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici