Scandal politic pentru greva de la Metrou. PSD, ripostă la adresa coaliţiei de guvernare, după ce Cîţu l-a atacat pe Ion Rădoi, fost pesedist, că şi-a pierdut sinecurile

  • Social-democraţii reacţionează la protestul de la metrou şi dau vina pe incapacitatea coaliţiei de a guverna
  • „Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina, guvernaţi sau plecaţi”, atacă PSD
  • Liderii partidelor coaliţiei acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanşat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spaţiile comerciale din staţiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie
1848 afișări
Imaginea articolului Scandal politic pentru greva de la Metrou. PSD, ripostă la adresa coaliţiei de guvernare, după ce Cîţu l-a atacat pe Ion Rădoi, fost pesedist, că şi-a pierdut sinecurile

Scandal politic pe greva de la Metrou. PSD, ripostă la adresa coaliţiei de guvernare, după ce Cîţu l-a atacat pe Ion Rădoi, fost pesedist, că şi-a pierdut sinecurile

Social-democraţii reacţionează la protestul de la metrou şi afirmă că „dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranţă România nu se afla în haosul actual”: „Coaliţia nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina, guvernaţi sau plecaţi”.

„Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranţă România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească ţapi ispăşitori. Nu să guverneze! Nu să găsească soluţii! Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovaţii de serviciu şi ca urmare guvernanţii au introdus noi restricţii aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului)”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii afirmă că oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină.

„Actuala Coaliţie nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina! Guvernaţi sau plecaţi”, se menţionează în finalul postării.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.

Liderii partidelor coaliţiei acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanşat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spaţiile comerciale din staţiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.

„Bucureştenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist îşi pierde sinecurile”, a atacat indirect PSD-ul, premierul Florin Cîţu.

Spaţiile comerciale de la metrou au ajuns să fie administrate de către sindicat, care încasează 75% din chirii, însă contractul efectiv a expirat încă din 2018, potrivit ministrului Transporturilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
metrou,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici