Scandalul de la Cluj a luat sfârşit. Emil Boc l-a felicitat pe noul prefect de la Cluj, pe WhatsApp

  • Emil Boc l-a felicitat pe noul prefect de la Cluj, pe WhatsApp
  • Numirea prefectului UDMR de Cluj i-a supărat pe liderii PNL de la Cluj
  • Emil Boc: ”E un gest de sfidare.”
  • K. Hunor: ”Nu pleacă UDMR cu prefectura Clujului în traistă.”
7457 afișări
Imaginea articolului Scandalul de la Cluj a luat sfârşit. Emil Boc l-a felicitat pe noul prefect de la Cluj, pe WhatsApp

Scandalul de la Cluj a luat sfârşit. Emil Boc l-a felicitat pe noul prefect de la Cluj, pe WhatsApp

EMIL BOC nu e chiar ranchiunos. Primarul l-a felicitat pe whatsapp pe noul prefect UDMR-ist. La alocarea postului de prefect al judeţului Cluj UDMR-ului i-a supărat pe liberalii de la Cluj.

TASNADI ISTVAN-SZILARD, Prefect Cluj: Vreau să-I asigur, atât pe domnul primar cât şi pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean că eu voi fi la dispoziţia dumnealor. Eu îmi doresc să muncesc pentru judeţ. Nu am o problemă cu partidele, cu etniile. Mi-a scris un mesaj pe WhatsApp de felicitare, domnul primar, motiv pentru care îi şi mulţumesc. 

După Alin Tişe, şi Emil Boc s-a supărat pe conducerea de la Bucureşti, din cauza prefectului UDMR-ist. El a spus că e un gest fără precedent, care umileşte Clujul. Liderul UDMR nu se bagă.

KELEMEN HUNOR, vicepremier UDMR: Este o treabă a Partidului Naţional Liberal. Noi nu avem niciun conflict cu PNL-ul, la nivel local şi la nivel central. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici