Scandalul Pegasus : cetăţeni israelieni spionaţi fără mandat

O investigaţie jurnalistică dezvăluie supravegherea cetăţenilor privaţi şi a persoanelor cu funcţii publice, operaţiune pe care controversata companie israeliană de informaţii cibernetice a negat-o.

442 afișări
Imaginea articolului Scandalul Pegasus : cetăţeni israelieni spionaţi fără mandat

Scandalul Pegasus : cetăţeni israelieni spionaţi fără mandat

O investigaţie detaliată a jurnalistului Tomer Ganon a scos la iveală date importante privind programul Pegasus, subiectul fiind poliţia israeliană.

Ziaristul a dezvăluit că poliţiştii ar fi monitorizat ani de zile, şi fără mandat judiciar, persoane cu funcţii publice şi cetăţeni privaţi, nu neapărat suspectaţi de infracţiuni.

Printre persoanele ţinute sub control, potrivit anchetei, s-au numărat primari suspectaţi de corupţie, lideri ai mişcării „Black Flag” împotriva premierului de atunci, Benjamin Netanyahu, şi activişti care se opun drepturilor LGBT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici