Schimb de replici între Zgonea şi Dragnea, din cauza lui Zorro. "Reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z."

O fotografie editată în care Valeriu Zgonea apare cu masca lui Zorro a generat marţi un schimb de ironii între preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, acesta din urmă comentând că Mihai Viteazu a "evoluat".

958 afișări
Imaginea articolului Schimb de replici între Zgonea şi Dragnea, din cauza lui Zorro. "Reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z."

Schimb de replici între Zgonea şi Dragnea, din cauza lui Zorro. "Reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z." (Imagine: Facebook)

"Dragi prieteni, mulţumesc mult pentru telefoane şi mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten (emoticon smile). E important să facem în viaţă ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z. / PS Mulţumiri şi Academiei Caţavencu pentru bannerul "Greu de demis" de săptămâna trecută, a scris pe Facebook Valeriu Zgonea.

Postarea, care conţine şi o fotografie editată, în care Zgonea apare cu masca lui Zorro, a generat ironii din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Nu prea sunt multe de spus. (...) A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Se pare că trecând prin antilope (...) el a fost tot timpul într-un bal mascat şi nu am ştiut noi şi probabil că nici nu am ştiut mereu ce se ascunde în spatele măştii. (...) Nu aş vrea să comentez mai mult că s-ar putea ca mâine-poimâine să apară alt personaj", a spus preşedintele PSD.

Întrebat de ce Parlamentul nu pune legislaţia penală în acord cu deciziile CCR, Liviu Dragnea a spus ironic: "Păi cred că dl. Zegrean spunea că are o comunicare bună cu Zorro. De ce nu a comunicat până acum? Se ceartă unul pe altul la televizor?".

Zgonea i-a transmis lui Dragnea că alegerile nu se câştigă cu "băşcălie".

"Niciodată nu am să comentez ironii sau acest tip de abordare pe care un politician o face. Chiar dacă vine din partea unui coleg din PSD, eu nu uit că am fost 20 de ani acolo. Fiecare dintre noi avem în dreptul nostru, nişte responsabilităţi. Dacă asta crede domnia sa că este prioritar în campania electorală pentru candidaţii PSD, înseamnă că ironia şi băşcălia sunt cele două subiecte cu care vom putea să câştigăm alegerile", a spus ulterior Zgonea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici