Schimb DUR de replici în Parlament. Băsescu: S-ar impune o anchetă la ferma de porci/ Dragnea: Nu intru în mocirlă

Şedinţa plenului reunit, de miercuri, a fost marcată de un schimb de replici între preşedintele PMP, Traian Băsescu şi liderul PSD, Liviu Dragnea, Băsescu susţinând că s-ar impune o anchetă la ferma de porci de la Tel Drum, iar social-democratul replicându-i că el nu va intra în “mocirlă”.

2998 afișări
Imaginea articolului Schimb DUR de replici în Parlament. Băsescu: S-ar impune o anchetă la ferma de porci/ Dragnea: Nu intru în mocirlă

Schimb DUR de replici în Parlament. Băsescu: S-ar impune o anchetă la ferma de porci/ Dragnea: Nu intru în mocirlă (Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

„Domnule preşedinte, ştiu că aţi spus şi data trecută că pe timpul dumneavoastră v-am atacat. Permiteţi-mi să vă atac din nou. Decât o comisie de anchetă pentru bugetul guvernului Cioloş, mai bine o comisie de anchetă pentru ferma de porci de la Tel Drum”, i-a spus preşedintele PMP, Traian Băsescu, liderului PSD, Liviu Dragnea, în cadrul şedinţiei în care a fost discutat raportul comisiilor de buget privind ancheta rectificărilor bugetare făcute de Guvernul Cioloş.

În replică, preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că “nu intră în această mocirlă”.

„Domnule preşedinte, legat de ferma de porci, nu ştiam că aveţi şi această specializare. Eu vă readuc aminte că suntem aici, nu acolo, ci în Parlamentul României. Dumneavoastră puteţi să vă băltiţi în ce vreţi dumneavoastră, eu nu. Eu în acea mocirlă nu intru. Dincolo de faptul că sunt informaţii mincinoase în ceea ce priveşte unele legături financiare sau economice”, a susţinut Liviu Dragnea.

Presa a relatat, vineri, că fiul lui Liviu Dragnea, Ştefan Dragnea, este proprietarul unei ferme de porci pe care ar fi achiziţionat-o printr-un intermediar, de la compania Tel Drum, în contextul în care Ministerul Agriculturii a pus, în luna februarie, în dezbatere publică un proiect de ordonanţă privind acordarea de ajutoare financiare pentru crescătorii de porci.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici