Schimbare la 180 de grade a liderului PNL Galaţi. George Stângă anunţă că îl susţine pe Cîţu, după ce în luna mai spunea că este alături de Orban

„La Congresul din 25 septembrie îl voi susţine pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani”, transmite liderul PNL Galaţi, George Stângă, după ce, în luna mai, el anunţa că îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului.

448 afișări
Imaginea articolului Schimbare la 180 de grade a liderului PNL Galaţi. George Stângă anunţă că îl susţine pe Cîţu, după ce în luna mai spunea că este alături de Orban

Schimbare la 180 de grade a liderului PNL Galaţi. George Stângă anunţă că îl susţine pe Cîţu, după ce în luna mai spunea că este alături de Orban

„PNL trebuie să meargă înainte! Avem o datorie faţă de gălăţenii care ne-au acordat încrederea să asigurăm României o guvernare corectă, performantă, care să contribuie la dezvoltarea tuturor regiunilor ţării. PNL poate face asta, deoarece PNL este dedicat românilor. Direcţia în care va merge PNL va influenţa viitorul României, al Galaţiului, dar şi dezvoltarea comunităţilor noastre. După 25 septembrie, PNL trebuie să continue pe drumul reformelor asumate în faţa românilor, dar în acelaşi timp să le accelereze. Nu avem timp de pierdut! Avem nevoie de o echipă puternică, solidă, care să ducă PNL la următorul nivel”, scrie pe Facebook George Stângă.

El afirmă că România condusă de Guvernul Florin Cîţu a făcut progrese importante.

„Premierul PNL a dovedit că poate să aplice acele reforme de care România are nevoie. PNL are nevoie, după 4 ani de la ultimul Congres, de un suflu nou, unul pe care premierul Florin Cîţu îl poate asigura. Suflu nou nu înseamnă doar oameni noi, ci presupune oameni care ştiu să se adapteze la noile cerinţe ale societăţii, oameni care vorbesc despre modernizare. La Congresul din 25 septembrie voi alege schimbarea pentru binele PNL, pentru ca partidul să continue să crească, să se îmbunătăţească şi să asigure o guvernare performantă României. De aceea, îl voi susţine pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani. Am încredere că Florin Cîţu va oferi noi perspective PNL şi României. Alături de echipa formată în jurul lui Florin Cîţu putem face România liberală, modernă şi dezvoltată”, conchide liberalul gălăţean.

Deputatul George Stângă a declarat, după alegerile din PNL Galaţi, că personal îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului, la fel şi organizaţia judeţeană PNL Galaţi, care a votat în unanimitate, în luna februarie, pentru susţinerea actualului lider.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici